Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovasklub

 

01.jpg

 

TOVÁBB>>>>>>

 

 

Lovastábor

 

tabor-nyar.jpg

 

Plakát

 

 

Nagy sikere van  a tavasz és nyári szünetekben megrendezett lovas táboroknak, ahol a mindennapi lovas oktatáson felül a lovakkal való foglalkozásokkal a gyerekek önálló feladatokkal és sikerekkel szembesülhetnek.

Megismerkednek a lótartás és lóápolás alapjaival, szabadidejükben kirándulásokkal, vetélkedőkkel tesszük színessé az itt tartózkodásukat. Részükre étkezést és gyakorlott felügyeletet biztosítunk.

Megyer  várja a lovak, lovaglás és a természet iránt fogékony gyermekeket nyári lovas táborába a Balaton-felvidék festői környezetében, a Bakony lábánál. A tudásszint szerinti lovas oktatáson és tereplovaglásokon kívül lovas kocsizás, túrák, lovasbemutatók és szabadtéri játékok teszik feledhetetlen élménnyé az itt töltött időt. A gyermekek a lovagláson kívül megtanulják a lótartás és gondozás alapjait és az istálló szabályait, hogy a későbbiekben biztonságosan tuják eltölteni a lovakkal szabadidejüket. A lovaglás alapja, hogy ismerjük az állatokat és azok viselkedését, amit nehéz elsajátítani a lovaglóleckék során.

 

Hétfőtől péntekig tartó napközis tábor napi 2× lovagással és 3× étkezéssel  25.000.- Ft

Dátum: 2011 06 27- 07 01

                        08 08 - 08 12

 

Vezető: Pajer Kristóf

06304598191

megyer.falu@gmail.com